Sunday, May 28, 2017

:: Race day Thailand 2017 - Hatyai ::


Dah lama sebenarnya impikan nak pegi tengok autoshow dekat Thailand, akhirnya tercapai jugak bila kebetulan masa trip to Hatyai baru-baru ni derang pun tengah ada 'Race day'.

Pada ai memang best derang punya Autoshow, tak sama macam autoshow kat tempat sendiri sebab masih ramai penganjur yang suka style 'SERABUT' sewaktu mempersembahkan kereta.

Ai lebih suka autoshow macam ni..kemas,clean yang ada hanyalah KERETA dan sedikit je bahan tambahan itupun yang mana perlu je tak yah sampai nak bawak periuk belanga bagai buat prop! Hahahahhaa..sorry!

Ada je penganjur dalam Malaysia yang buat style 'Clean' waktu autoshow..dan YES, ai lebih suka begitu. Kita nak tunjuk kereta bukan nak tunjuk barang koleksi periuk belanga segala isi rumah kat autoshow, namapun AUTOshow...so..tunjuk la JENTERA sahaja.

Dan derang punya autoshow punya syok, korang leh tengok betapa kreatifnya derang ni... 4wd tu bukan setakat mod saja-saja cantik-cantik..siap bahagian belakang 4wd derang leh berpusing-pusing menari-nari tau! PERGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Tu belum lagi acara 'sexy car wash' bagai. Bila malam audio & light show..dah macam club!

Jom la belanja korang gambar ye.



Hall di belakang University Of Prince Songkhla














Sexy Car Wash katanya la...hehehe





How low can you go?


Lower.....


Low & high


Belum nampak lagi orang Malaysia buat cenggini~





Satu-satunya kereta bertemakan Hello Kitty on that day.
Sepatutnyala aku bawak KureSya next time!



watermark

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...