Friday, August 4, 2017

:: Review Makan - KFC Zinger Double Down ::



Hai korang!
Dah makan 2 minggu baru hari ni nak menulis.
Jom ai share pengalaman makan KFC Zinger Double Down nih.
Masa mula-mula tengok iklan rasa macam....sedap ni sedap ni. Makanya pergilah ke KFC dengan tujuan yang satu ni makan Zinger Double Down.

Seperti biasa in terms of presentation memang tak sama langsung la dengan dalam gambar - HAHAHAHAA




Set ini didatangkan dengan kentang goreng (medium) dan air Mountain Dew (medium). Satu set harganya dalam RM14 tak silap hari tu.







Rasanya...not bad! Sedap pada tekak ai sebab ai suka kombinasi cheese,mayo dengan chicken slice tu. Daging tak de la nipis mana pun cuma kalau dia tak kedekut mayo cheese tu bagi leleh lagi best kot.






Tapi ai makan tak boleh habis sebab pada ai sekeping pun dah banyak inikan pulak double.

Overall rating : 4/5 star!


watermark

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...